Doe mee met zomervakantie circus Hemeltjelief!

Zomervakantie tip! |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Kom ook circusacts oefenen en leuke workshops volgen

13 juli 2021 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Stap in de wereld van het circus bij Festival Hemeltjelief! Dit jaar geen groot festival, maar elke woensdagmiddag een hartstikke leuke middag voor het hele gezin bij hun grote zomervakantie circus. Dat is niet alleen kijken, maar vooral ook doen. Want je komt achter de schermen van het circus terecht waar je zelf circusacts kunt oefenen en leuke workshops kunt volgen. Wie durft op de grote bal te staan en hoe lang hou je die knotsen in de lucht tijdens het jongleren? Tussendoor natuurlijk ook even de leuke circusacts op het terrein bewonderen.

Foto 1. Doe mee met het Hemeltjelief! grote zomervakantie circus! Laat je schminken, bekijk de circusacts, oefen zelf als circusacrobaat en leef je uit in de workshops. Foto: Festival Hemeltjelief!

Welkom bij het circus!

Overal fladderen de vrolijk gekleurde vlaggetjes op het terrein van Noorderlicht. In de halfronde kas van dit bijzondere café wachten de hapjes en drankjes en over de rivier heb je een fraai uitzicht. Maar of je veel tijd hebt om daar naar te kijken? Want om je heen voeren acrobaten halsbrekende circusacts uit, zijn kinderen zelf circuskunsten aan het oefenen en kun vinden leuke workshops plaats. Het grote zomervakantie circus Hemeltjelief! is geen circusvoorstelling, maar je komt er terecht achter de schermen van het circus. Waar je ook zelf lekker mee kunt doen en van alles kunt oefenen. Een vrolijke vakantiemiddag voor kinderen, maar ook voor hun volwassen begeleiders. Wie durft over het koord te dansen? Of te fietsen op één wiel?

Elke woensdagmiddag

Dit vrolijke circusfestival is elke woensdagmiddag van 14 juli tot en met 18 augustus, van 12:00 uur tot 17:00 uur. Noorderlicht vind je midden op de NDSM werf in Amsterdam, een culturele hotspot waar altijd van alles te doen is. Bij Hemeltjelief! is trouwens niet alleen van alles te doen, maar ook te zien: van circusacts tot hele theatershows. Bak je eigen broodje terwijl je luistert naar de live muziek. Of kom even bij met een hapje en drankje aan één van de picknicktafels, terwijl de kinderen zich laten schminken. Rondom de activiteiten zijn veel zitplekken gemaakt, waar je zelf kunt relaxen terwijl de kinderen hun gang gaan. En alles is veilig buiten! Best een idee om een paraplu mee te nemen voor als er toch een regendruppel valt. En voor een onverwacht buitje liggen de poncho's al klaar, dus niets houdt jullile tegen voor een middagje uitbundig plezier.

Je kunt het beste van tevoren online tickets reserveren. Dit kan ook meteen met een maaltijd erbij, want je kunt na afloop blijven eten op het terrein.

Meer tips voor de zomervakantie

Foto 2. Een vrolijke middag bij het grote zomervakantie circus van Hemeltjelief! Foto: Festival Hemeltjelief!
Foto 3. Kruip in de kunst en bijzondere objecten op het terrein. Foto: Festival Hemeltjelief!
Foto 4. Kom jij ook verkleed voor het circus? Foto: Festival Hemeltjelief!
De vrolijke vlaggetjes zeggen het al: hier is het fun! Foto: Festival Hemeltjelief!

Laatst gewijzigd: 2021-07-26 15:32:11 · Gepubliceerd: 2021-07-13 10:54:50 - 1198