Tips van de redactie

Uittipscafe in Zuid-Holland

Sla alles kort en klein bij De Buurman

rotterdam, Zuid-Holland  -  Al het gezeur van vrouwen even zat? Sla de boel kort en klein bij De Buurman! Deze sloopkamer is alleen bedoeld voor mannen.

Doe mee: de hele week jazz in Leiden

leiden, Zuid-Holland  -  Leiden staat deze week traditiegetrouw in het teken van jazz. Geniet van een heerlijk jazzconcert of doe mee met de kroegentocht.

Geen jazz meer in Rotterdamse Dizzy

rotterdam, Zuid-Holland  -  Jazzcafé Dizzy is niet meer. Achterstallig onderhoud en betalingsachterstand sloten de deuren. Het café staat nu te koop.

CORPUS

CORPUS

Tot € 5,- korting op je tickets In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Prijsvraag: Win twee tickets voor Avifauna

Win twee tickets voor Avifauna

prijsvraag In Avifauna zie je de mooiste vogels ter wereld. Maar ook kleine zoogdieren als ringstaartmaki's en rode panda's hebben hier hun thuis. Kom kijken bij een vogeldemonstratie en wandel tussen Argentijnse mara's door. Vind je het leuk om zelf vogels eten te geven? In de Lori Landing krijg je de kans...