Wat te doen weekendje-weg in Zuid-Holland

21 artikelen en reportages weekendje weg in zuid-holland

Slapen boven zee

scheveningen, Zuid-Holland  -  Nieuws vanaf de Pier in Scheveningen! Je kunt nu ook overnachten boven de golven van de Noordzee in de luxe Pier Suites.

Op pad in Leiden

leiden, Zuid-Holland  -  Hoe verken je Leiden op een leuke manier? Nou, zo!

Vakantieparken in Zuid-Holland

Zuid-Holland  -  De bruisende provincie Zuid-Holland biedt voor vakantiegangers ook alles. DagjeWeg.NL zette de vakantieparken op één pagina.

De ss Rotterdam zegt: ahoy publiek!

rotterdam, Zuid-Holland  -  Het is eindelijk zover: de ss Rotterdam opent 15 februari 2010 haar deuren voor publiek. Iedereen kan dan voet aan schip zetten.

Eten, drinken en slapen als Vermeer

archief delft, Zuid-Holland  -  Eten, drinken en slapen als Johannes Vermeer. Het geboortehuis van de beroemde schilder in Delft wordt een bed & breakfast.

Ga 's nachts op expeditie in Naturalis

archief leiden, Zuid-Holland  -  Naturalis is het domein van kinderen tijdens de Museumnacht! Ga op expeditie langs vleermuizen, drones, grotten en muizenkeutels.

Win 2 kaartjes voor het Vrijheidsmuseum in Groesbeek

prijsvraag In het prachtige groene en heuvelachtige landschap van Groesbeek ligt het Vrijheidsmuseum: dicht bij Duitsland en midden in het gebied van grote operaties aan het Westfront tijdens de Tweede Wereldoorlog. Maak kennis met de verhalen van soldaten en van gewone mensen in ongewone omstandigheden. In...