1

Samen online

Haagse attracties bundelen krachten op vandaagnaardenhaag.nl

Nieuws door

archief oud artikel 13 mei 2008 Den Haag, Zuid-Holland De Haagse attracties Holland Casino Scheveningen, Madurodam, Omniversum, SEA LIFE Scheveningen, Duinrell, Museon, De Uithof, Vitalizee en Panorama Mesdag zijn vanaf vandaag allemaal te vinden op www.vandaagnaardenhaag.nl. Bezoekers kunnen hierop informatie vinden over deze verschillende attracties.

Naast de geëikte informatie, zoals filmpjes, foto’s, evenementen, openingstijden en prijzen, kunnen de bezoekers van vandaagnaardenhaag.nl ook een spel spelen. Met dit spel zijn hoge kortingen te winnen op entreeprijzen bij een attractie naar keuze in de Zuid-Hollandse hoofdstad.

Flitsend

De flitsende website is overzichtelijk en verdeeld in verschillende rubrieken: jeugd & familie, attracties, uitgaan en sport & ontspanning. Door op de carroussel links te klikken zijn verschillende filmpjes van de attracties te bekijken. Ook de actuele activiteiten, tentoonstellingen en evenementen, zijn op de site te vinden.

Initiatief

De website is een initiatief van Den Haag Marketing. Het is de overkoepelende marketing- en promotieorganisatie voor de stad Den Haag en haar badplaatsen Scheveningen en Kijkduin. Het Haags Uitburo, de VVV kantoren, het Convention bureau en Den Haag Topsport zijn onderdeel van Den Haag Marketing.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 13 mei 2008 - 601

Dit past bij 'Samen online'