1

Online terrasje pakken in Haarlem

Terrassenseizoen start met nieuwe website

Winkelen in Haarlem? Boek een hotel. Nieuws door

archief oud artikel 16 mei 2008 Haarlem, Noord-Holland Toeristen en dagjesmensen kunnen de mooiste plekjes van Haarlem nu op internet vinden. Op Haarlem smaakt naar meer staat een volledig overzicht van de bekende en minder bekende terrassen. Met het grotere aanbod belooft het een mooie zomer te worden.

Nieuwkomers

Na Maastricht vind je in de stad de meeste cafés en restaurants van Nederland. Door de hele stad zijn nieuwkomers te vinden. In de gezellige binnentuinen van Haarlem zijn de mooiste terrassen te vinden. De grote verscheidenheid aan winkels leverde Haarlem al de titel ‘beste winkelstad van Nederland' op. Om het bijzondere en aparte aanbod van de verschillende soorten winkels nog meer onder de aandacht te brengen van shoppend Nederland, ontwikkelde Haarlem Promotie vier WinkelRondjes onder het motto "Rondje Haarlem: doen!".

Brochure

De WinkelRondjes hebben als thema: kinderen, wonen, boeken en damesmode. Het promotieteam maakte vier brochures, waarin steeds één thema centraal staat. Voor bezoekers van Haarlem is dit de manier om te vinden wat ze zoeken.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 16 mei 2008 - 1337