1

Kunst, kiezel en klei

Genieten van kunst in de Bommelerwaard.

Redactioneel door

archief oud artikel 6 september 2008 Zaltbommel, Gelderland Voor de achtste keer vormt het landschap van de Bommelerwaard het decor voor de kunstroute “kunst, kiezel, klei”. Twee weekenden lang kunt u genieten van kunst door met de auto, fiets of te voet langs de open ateliers en galeries te trekken.

Inspiratiebron

Dijken, uiterwaarden, de oevers van de Maas en Waal, authentieke kerkjes en boerderijen, werkelijk alles komt u tegen tijdens een tocht door de Bommelerwaard. Duidelijk wordt dan ook wat de inspiratiebron is van de vele kunstenaars in deze omgeving.

Kunstenaars

Tijdens de open atelierroute hebben 66 kunstenaars zich aangemeld, uiteraard zijn er niet alleen schilderijen te zien, maar ook tekenkunst, grafische technieken, sculptuur, beeldhouwkunst, 3D-werk, fotografie, keramiek, textiel enz. Oftewel een grote verscheidenheid aan kunst.

U kunt de ateliers en galeries bezoeken op 30 en 31 augustus, en op 6 en 7 september 2008. Uiteraard kunt u als de kunstroute afgelopen is ook altijd nog een bezoekje brengen aan de verschillende kunstenaars in de Bommelerwaard. Voor meer informatie kunst u kijken op de website van kunst, kiezel, klei.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 6 september 2008 - 437

Dit past bij 'Kunst, kiezel en klei'