Populairste uitjes van 2007

Nieuws door

archief oud artikel 27 december 2007 Nederlanders trekken er graag op uit en doen daarbij vaak op DagjeWeg.NL inspiratie op. In 2007 kreeg de tip over Chinese Rivierboten het meeste bekijks, op de voet gevolgd door de Amsterdamse Baantjer Speurtocht. Het Afrikamuseum kreeg van bezoekers het hoogste cijfer.

DagjeWeg.NL blijkt een goede bron voor inspiratie, want in 2007 kregen de uitstapjes meer dan een half miljoen keer bezoek van een geïnteresseerde toerist. Dat is één tevreden bezoeker per minuut. De tip over de 'Sampans' (Chinese Rivierboten met een fluistermotor) werd het vaakst bezocht. Dit uitstapje is voor grote en kleine groepen heel leuk; bezoekers kunnen er een bootje huren en de Alblasserwaard vanaf het water ontdekken.

Wie aan de Baantjer Speurtocht meedoet, kan in Amsterdam in de voetsporen van inspecteur De Cock treden. Bezoekers kunnen daar plekken uit de Baantjerboeken nalopen of in een spannende speurtocht Amsterdam verkennen als assistent-rechercheur. "Heel erg leuk, voor jong en oud", zegt een bezoekster.

Het Afrikamuseum in Berg en Dal wordt door bezoekers bijzonder gewaardeerd en scoort gemiddeld een 9. "Omdat hier wat dieren rondlopen is het museum ook zeer geschikt voor de kids. Met alle nabootsingen krijg je een goed beeld en heb je een erg leuk dagje uit", zegt een van de bezoekers enthousiast. Diergaarde Blijdorp is met een 8,8 tweede. "Wat een mooie, groene dierentuin!", schrijft een bezoeker op de website.

De tien populairste uitstapjes van 2007

  1. Chinese Rivierboten in Giessenburg
  2. Baantjer Speurtocht in Amsterdam
  3. Rondvaart en dagtocht Alkmaardermeer en Zaanse Schans
  4. Fantasy Island in Ede
  5. Gratis een TV-opname van de VARA bijwonen in Hilversum
  6. Winkelen in Amsterdam
  7. Zeilend naar het oude forteiland Pampus
  8. Safaripark Beekse Bergen
  9. De buitenactiviteiten van Good Event Store
  10. Ontmoetingsreis in Breda

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2007-12-27 14:09:27 - 2274

Dit past bij 'Populairste uitjes van 2007'