Op avontuur in eigen land!

Ga naar Pony Park City |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

In Nederland zijn verschillende avontuurlijke parken te vinden

26 februari 2009 Landelijk Lekker op vakantie in eigen land. Geen lange files, maar binnen een uur al op de plek van bestemming. Voor een fijne zomer hoeft u niet ver te gaan, want Nederland heeft ook veel te bieden. Zeker de vakantieparken zijn een ultieme kinderparadijsjes en daardoor ook ontspanplekken voor de ouder.

Op naar het Wilde Westen!

Het Wilde Westen is een avontuur voor elk kind. Indianen, paarden, Lucky Luke en cowboys. Het is allemaal te zien in Pony Park City. Maar dat niet alleen. Elk kind leert (gratis) paardrijden. Pony Park City heeft namelijk driehonderd Shetlandpony’s rondlopen, en elk huisje heeft beschikking over één pony. Er zijn allerlei prijzen te winnen met die pony. Want als je hem mooi versierd en goed verzorgd win je misschien wel de Miss/Mister Pony-verkiezing. Boek snel een huisje op Pony Park City en maak de zomer van 2009 onvergetelijk!

De Afrikaanse savannes om de hoek

Op en neer naar het alombekende Krugerpark in Zuid-Afrika is in totaal 28 uur vliegen en u bent een jaarsalaris lichter. Maar Nederland heeft een uitstekende vervanger voor de Afrikaanse savannes. Natuurlijk is het iets kleiner, en of er echt een leeuw langs je tent komt lopen? Maar Safaripark Beekse Bergen komt in de buurt bij die ervaring. 's Ochtends wakker worden door het gebrul van een leeuw behoort tot de mogelijkheden. Binnen een paar minuten bent u vanuit uw safaritent in het Safaripark om de dieren van dichtbij te zien. Het voordeel van een verblijf bij Safaripark Beekse Bergen is dat u de hele vakantie gratis toegang heeft tot het park en nog vijf andere attractieparken.

Ontdek de toekan in het Tropisch Regenwoud

De Center Parcs staat bekend om de ruimte, rust maar ook om de activiteiten. In Het Heijderbos, vlakbij Nijmegen, kunnen kinderen zelfs een tropische ervaring op doen. In Jungle Dome zijn tropische planten, bomen, struiken en vogels te zien. Maar kijk uit dat je niet van die wiebelende touwbrug afvalt. De kinderen gaan ook op ontdekkingsreis met het Wereld Natuur Fonds. Daarnaast biedt dit bungalowpark nog een kinderboerderij en een subtropisch zwembad. Oudere kinderen kunnen hun hart ophalen met spannendere dingen, zoals klimmen, raften, abseilen en paardrijden.

Zoek de dieren in Het Dierenbos

In vakantiepark Het Dierenbos is van alles te beleven. Het nieuwe park gaat in april open en is compleet met allemaal bosdieren. Want wat is er nu leuker dan in de bosrijke omgeving van Den Bosch ook daadwerkelijk bosbewoners te ontmoeten. Damherten, dassen, hazen en fazanten zijn te vinden in het park. De dieren, boswachters en natuur staan centraal. Dit thema is doorgevoerd van de inrichting van de bungalows tot in de vormgeving van het park. Het is er heerlijk vertoeven. En het voordeel van een verblijf in Het Dierenbos is dat u de hele vakantie gratis toegang heeft tot zes attractieparken.

Glijden van de engste glijbanen van Nederland

Een heerlijke week in Duinrell is de droom van ieder kind. Het aangrenzende tropisch zwembad en attractiepark zijn als slagroom op de taart. Want als u een huisje boekt op het attractiepark mag elk kind twee uur gratis zwemmen en spelen in Duinrell. Daarnaast is het bungalowpark een rustig park, dat ook nog eens dichtbij de zee ligt. Op een prachtige zomermiddag is er geen betere plek dan heerlijk aan het strand.

Laatst gewijzigd: 2018-10-11 10:25:47 · Gepubliceerd: 2009-01-20 16:36:58 - 15289