1

ReptielenZOO SERPO sluit voor een jaar

SERPO moet verhuizen uit Delft

Bezoek snel SERPO! Nieuws door

archief oud artikel 4 mei 2009 Delft, Zuid-Holland ReptielenZOO 'SERPO' sluit zijn deuren in Delft. Het pand waar SERPO jarenlang de meest aparte reptielen bij het grote publiek bekend maakte, is zo verouderd dat er sowieso een verbouwing in het verschiet lag. Maar dit komt er niet van omdat de gemeente Delft andere plannen heeft met het gebouw.

Na verschillende tegenslagen, zoals twee grote branden en faillissementen van derden, gaat SERPO nog altijd door. Ook dit keer laten ze zich niet uit het veld slaan. Vanaf 17 mei 2009 om 18.00 uur sluiten de deuren van ReptielenZOO 'SERPO' in Delft, maar is een gedeelte van de slangencollectie alweer te zien in het Kabouterland in Exloo.

De andere dieren, zoals gifslangen, krokodillen en schildpadden zullen tijdelijk worden verzorgd in een niet voor publiek toegankelijk pand. ReptielenZOO 'SERPO' hoopt medio 2010 open te gaan in een nieuw en groter pand in Berkel en Rodenrijs. ReptielenZOO 'SERPO' betreurd het dat ze niet meer in Delft kunnen blijven. Na vele zoektochten binnen Delft bleek er namelijk geen goede optie voor 'SERPO' te zijn.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 4 mei 2009 - 776