Grote regenbuien bedreigen bevrijdingsfestivals

Engels regenfront komt tegen de avond aan in Nederland

Nieuws door

archief oud artikel 5 mei 2009 Wageningen, Gelderland Een Engels regenfront lijkt begin van de avond Nederland binnen te trekken, net als de geallieerden 64 jaar geleden! Maar of alle bezoekers van de bevrijdingsfestivals bestand zijn tegen die stroom water uit de hemel is te bezien. Neem in ieder geval een paraplu mee en trek goeie stappers aan met dikke wollen sokken!

DagjeWeg.NL-weerman Jan Visser gaf het in zijn weerbericht deze ochtend al aan: "In de loop van de middag en vanavond nemen vooral in het noorden en noordwesten de regenkansen opnieuw toe." En wie een blik werpt op de buienradar van het KNMI ziet dat het vanavond behoorlijk gaat hozen in Nederland. Bereidt u dus goed voor. Trek warme kleren aan en goede stappers, en duik die regen in. Op naar de vrijheid, weer of geen weer!

Laat u niet afschrikken door de weersvoorspeling! Loop alvast warm voor de bevrijdingsfestivals als u de programma's bekijkt van Almere, Amsterdam, Assen, Den Bosch, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Roermond, Rotterdam, Utrecht, Vlissingen, Wageningen en Zwolle.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2009-05-05 11:43:44 - 434

Dit past bij 'Grote regenbuien bedreigen bevrijdingsfestivals'