Uit in Eindhoven

Reportage door

De leukste uitjes in Eindhoven

31 juli 2009 Eindhoven, Noord-Brabant Eindhoven is de stad van activiteiten, de stad van een dagje er op uit! Reis mee naar het mooiste winkelcentrum van Eindhoven. Of naar Museum Kempenland voor een kijkje naar het Eindhoven van toen. Of naar één van de andere uitjes. Ga een DagjeWeg.NL naar de lichtstad van Nederland.

Niet genoeg aan één dag om van Eindhoven te genieten? Blijf er dan lekker een weekend of een midweek. Boek een mooi hotel in het centrum van Eindhoven!

Vakantiehuisjes in Eindhoven

Liever een eigen huisje tot de beschikking? Boek dan een vakantiehuisje in Eindhoven!

Nieuwsbrief special Eindhoven.

Aanbevolen uitstapjes in EindhovenLeuke dingen doen in Eindhoven

Designhuis Eindhoven

In het Designhuis Eindhoven worden interessante exposities vertoont met als hoofdonderwerp 'design'. Er lopen altijd een paar hoofdexposities in het oude gebouw van het Eindhovense kantongerecht. Deze zijn er vaak op gericht om jong talent een platform te geven om zichzelf te presenteren.

DAF Museum

Vandaag de dag rijden er nog alleen vrachtauto's van DAF over de weg. Vroeger maakte het overbekende Nederlandse merk ook personenauto's. Het bewijs daarvan is te vinden in het DAF-museum in Eindhoven. Een van de meest bijzondere auto's in het museum is de DAF Siluro, ontworpen door de Italiaan Giovanni Michelotti.

Restaurant Vier Azen

Restaurant De 4 Azen in Eindhoven beschikt over een ruim terras en is daarmee ook erg geschikt voor zomerse dagen. Het interieur ziet er daarnaast ook erg verzorgd uit met grote kroonluchters en rustige kleuren. Met een wisselend menu is restaurant De 4 Azen de sleutel tot een geslaagd avondje uit!

Kijk ook bij...

1 reactie

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 20:11:57 · Gepubliceerd: 2009-07-29 10:42:29 - 13274