Uit in Amsterdam

 deel via WhatsApp | Reportage door

De leukste uitjes in Amsterdam

5 augustus 2009 Amsterdam, Noord-Holland Duiven verzamelen zich op de Dam, rondvaartboten varen door grachten en de geur van wiet hangt in de nauwe straten. Welkom in Amsterdam! DagjeWeg.NL neemt je mee langs de mooiste en leukste uitstapjes.

Niet genoeg aan één dag om van Amsterdam te genieten? Blijf er dan lekker een weekend of een midweek. Boek een mooi hotel in het centrum van Amsterdam!

Vakantiehuisjes in Amsterdam

Liever een eigen huisje tot de beschikking? Boek dan een vakantiehuisje in Amsterdam!

Nieuwsbrief special Amsterdam.

Aanbevolen uitstapjes in AmsterdamLeuke dingen doen in Amsterdam

Sport en Spel voor kinderen

Stichting SIOE organiseert sport- en spelactiviteiten en kampen voor kinderen. De stichting kan door ouders, scholen en instellingen worden ingehuurd om een kamp voor hun kinderen te organiseren.

The Amsterdam Dungeon

Als je van griezelen houdt en niet bang bent aangelegd zijn The Dungeons (de kerkers) wel iets voor jou. Het is een negentig minuten durende bloedstollende ervaring.

Keramiekstudio Color Me Mine

Color Me Mine is een hype in Amerika, die is overgewaaid naar Nederland. Kunstenaar of niet, iedereen kan hier een kunstwerk maken. Bezoekers kiezen uit het beschilderen van keramiek of het maken van een prachtig mozaïek.

Tassenmuseum Hendrikje

Tassenmuseum Hendrikje laat bijna zeshonderd jaar aan tassengeschiedenis zien. Dit is uniek in de wereld. Sinds 2007 is het museum gevestigd in een monumentaal pand aan de Herengracht.

Amstelsport

Lekker je sportiviteit botvieren in het Amstelland? Amstelsport biedt groepen van vijf tot honderd personen daarvoor de gelegenheid.

Stadswandeling met oud-rechercheur

Een oud-rechercheur leidt u over de wallen, door het gokbeluste Chinatown en vertelt u over de moord op magere Josje.

Baantjer Speurtocht

Treed in de voetsporen van inspecteur De Cock. Moord, doodslag & de boeken van Baantjer zijn de leidraad.

Artis

Ontdek de oudste dierentuin van Nederland in het hart van Amsterdam. Een Planetarium, Geologisch Museum en een Zoölogisch Museum. En 900 diersoorten!

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 20:11:21 · Gepubliceerd: 2009-08-05 09:43:30 - 16744

Kijk ook bij...

1 reactie