1

Foto-expositie 25 jaar Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen opent foto-expo over de afgelopen 25 jaar

Nieuws door

archief oud artikel 7 september 2009 Amsterdam, Noord-Holland Op 7 september 2009 bestaat Artsen zonder Grenzen 25 jaar en dit vieren zij met een fototentoonstelling. Prijswinnende nieuwsfotografen bezochten de afgelopen kwart eeuw verschillende projecten van de hulporganisatie en schoten ontroerende foto's.

Op internet staat al een voorproefje van de foto-expo. Maar de tentoonstelling is echt een bezienswaardigheid op zich. Artsen zonder Grenzen gebruikt een techniek waardoor de mensen op de foto nog dichterbij komen. Overal in de wereld heeft Artsen zonder Grenzen hulp geboden aan mensen in oorlogssituaties, en op plekken waar mensen te maken hebben met ondervoeding, epidemieën of natuurrampen. De bezoeker zal niet onbewogen de tentoonstelling verlaten.

De foto-expositie '25 jaar Artsen zonder Grenzen' is een reizende tentoonstelling. Vanaf 8 september tot en met 13 september zijn de platen te zien in de Oude Kerk in Amsterdam. Tot en met 24 mei 2010 zal de expositie verschillende grote steden in Nederland aandoen. Kijk voor de actuele locatie op de website van Artsen zonder Grenzen.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 7 september 2009 - 606

Dit past bij 'Foto-expositie 25 jaar Artsen zonder Grenzen'

1 reactie