Lege theaters door winterweer

Oosterpoort weigert geld terug te geven

Nieuws door

archief oud artikel 22 december 2009 Groningen, Groningen Wie heeft er zin om door de sneeuw te baggeren om een theatervoorstelling te zien? Weinig mensen. Toch gaan sommige theatervoorstellingen gewoon door, ondanks het winterse weer. En wie niet komt, krijgt geen geld terug.

Zangeres Ilse DeLange trad gisteravond op in de Oosterpoort. Ook vanavond treedt ze opnieuw op. Het Groningse podium weigert restitutie te verlenen aan mensen die niet opdagen. Een opmerkelijk besluit, aangezien treinverkeer mondjesmaat op gang komt en de straten nog nauwelijks begaanbaar zijn.

Zondagavond werden enkele voorstellingen afgelast, zoals een optreden van Alex Klaassen in de Stadsschouwburg in Groningen, de voorstelling van de musical Ja Zuster Nee Zuster in het nieuwe Luxor in Rotterdam en Disney's Musical Sing-A-Long in Martiniplaza in Groningen. Deze voorstellingen worden later ingehaald of mensen krijgen hun geld terug.

Het is de vraag wat theaters vanavond gaan doen. Worden voorstellingen geschrapt of dwingen ze mensen brutaal te komen? Wij van DagjeWeg.NL hopen het eerste!

Alles over theaters vind je op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 22 december 2009 - 180

Dit past bij 'Lege theaters door winterweer'

1 reactie