Beste camping van Europa? Nee bedankt!

Camping Beerze Bulten levert titel in

Nieuws door

archief oud artikel 13 januari 2010 Beerze, Overijssel Vijf jaar op rij won camping De Beerze Bulten de titel 'beste ANWB Eurtop Camping van Europa'. Maar niet langer. De eigenaar van de onderneming uit Beerze wil namelijk niet meer meedoen met de race.

De camping kreeg vorig jaar een 9,9 als cijfer van de ANWB. "Dit cijfer impliceert dat alles hier perfect is", vertelt ondernemer Gerrit-Jan Hagedoorn. "De gasten komen met een enorm hoog verwachtingspatroon naar ons park."

Door de titel denken mensen ook dat de camping erg duur is. "En dat terwijl Beerze Bulten een bodemtarief van vijftien euro per nacht voor twee personen hanteert: inclusief elektra en onbeperkt gebruik van faciliteiten", legt Hagedoorn uit.

De actie van Hagedoorn komt een beetje uit de lucht vallen. Lezers van de Overijsselse krant De Stentor vinden het een goede PR-actie. "Vorig jaar stond nog in de Stentor dat hij de helft van zijn personeel heeft moeten ontslaan", vertelt lezer M. van Delsen. "Dan kun je natuurlijk nooit meer de service bieden als voorheen. Dit hebben wij zelf deze zomer ervaren. Dit betekent waarschijnlijk een lager cijfer en geen titel meer. Goede timing, meneer Hagedoorn."

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 13 januari 2010 - 288

Dit past bij 'Beste camping van Europa? Nee bedankt!'