De leukste winkeltjes van Haarlem

Shoppen in Haarlem | Reportage door

Loop ze niet voorbij!

2 januari 2014 Haarlem, Noord-Holland Haarlem, een stad vol verrassingen. Tijdens een wandeling langs de monumenten van de stad kwam DagjeWeg.NL allerlei leuke winkeltjes tegen. Deze willen we u natuurlijk niet onthouden! Let op, dit mag u niet missen. Loop even binnen bij...

Foto 1. Ga gezellig winkelen in het oude centrum. Foto: Flickr / Chelmsfordblue.

Maison de Parfum In Fine

Dit exclusieve parfumhuis is een pareltje in ons land én de allereerste! Het is ontstaan in Frankrijk, waar meesterparfumeur Jean Patout het label In Fine begon. Hij heeft meer dan vijftig parfums gemaakt, die allemaal een eigen karakter hebben. Bij Maison de Parfum In Fine zijn deze parfums voor het eerst in Nederland te koop. Iedereen vindt hier een parfum die bij hem/haar past. Tijdens een parfumproeverij krijgt u de mogelijkheid verschillende parfums te ruiken, te selecteren en uiteindelijk hét parfum te vinden. En... de keuze van je parfum zegt iets over je karakter. Een bezoek aan het parfumhuis is ook leuk met vriendinnen of collega's. Informeer naar de mogelijkheden. Een persoonlijke parfum is ook leuk als cadeau!

Een wandeling langs de monumenten van Haarlem? Lees het artikel op DagjeWeg.NL.

My Sweet Shoe

Schoenen, schoenen, schoenen! Oh, my sweet shoe... Voor moeders en dochters is My Sweet Shoe op de Kruisstraat een waar walhalla. De unieke ontwerpen komen uit Portugal en zijn behalve hier, nergens in Nederland te verkrijgen. Zeker de moeite waard om even binnen te kijken. Al heeft u misschien niet eens schoenen nodig.
De winkel is te vinden op de Gedempte Oude Gracht 116.

Sjakie's

Dit mini-warenhuis in de Breestraat kun je gewoonweg niet voorbij lopen. Leuke cadeautjes, woonaccessoires en sieraden: alleen kijken is al genoeg. Bij Sjakie's slaag je voor meubels en textiel. Inmiddels heeft Sjakies er een klein zusje bij aan de Koningstraat 34. De winkel staat vol leuke hebbedingetjes, waar echt iedereen blij van wordt.

Anders nog iets

Het kleinste winkeltje van Haarlem is Anders nog iets. Mooie vazen, tafelkleden en nog veel meer voor in huis is hier te vinden. Het wordt tijd dat u eens een kijkje neemt in Haarlem!

Heeft u zelf een leuk winkeltje ontdekt in Haarlem? Laat een reactie achter!

Nog meer inspiratie opdoen voor een dagje shoppen in Haarlem? DagjeWeg.NL heeft de beste tips voor u!
Foto 2. Ontdek de leukste winkels in het centrum van Haarlem.
Foto 3. Kies een persoonlijk parfum. Foto: In Fine
Foto 4. Exclusieve schoenen bij My Sweet Shoe. Foto: My Sweet Shoe
Sjakie's ligt vol leuke hebbedingetjes. Foto: Grytsje Anna Pietersma

Kijk ook bij...

7 reacties:

Laatst gewijzigd: 2015-07-30 13:10:03 · Gepubliceerd: 2010-01-15 17:16:59 - 24510