Meerijden tijdens de Ronde van Italië 2010

All Events Group |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Neem plaats in een volgauto of sta achter de finish

26 maart 2010 Zakelijk Amsterdam, Noord-Holland De Ronde van Italië is een van de grootste wielerwedstrijden ter wereld. Zin om een keer mee te rijden in een volgauto tijdens deze ronde? Dat kan bij All Events Group.

Op 8, 9 en 10 mei vinden de eerste drie etappes van de Ronde van Italië plaats. All Events Group reserveerde unieke plaatsen in de volgauto's. Een uniek cadeau voor collega's of relaties die wielerfan zijn.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de ronde van dichtbij te volgen, zoals een rit in een volgauto of tickets voor het VIP-gebied achter de finish. Ook is het mogelijk om mee te rijden in een volgauto van de rennersploeg.

"Normaal is deze unieke locatie alleen toegankelijk voor de organisatie en sponsoren van de Giro d’Italia", vertelt Robin Hensen, de manager van All Events Group. "Wij bieden bedrijven de unieke kans om hierbij, al dan niet met hun relaties, aanwezig te zijn en te genieten van alle luxe en bedrijvigheid rondom dit evenement".

Reserveren kan via de All Events Group.

Giro d'Italia

De Ronde van Italië - in de volksmond de Giro d'Italia genoemd - is een grote Italiaanse wielerwedstrijd die sinds 1909 wordt gehouden. De route loopt hoofdzakelijk door Italië, maar maakt ook uitstapjes naar buurlanden zoals San Marino, Monaco, Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. In 2010 start de Giro d'Italia in Amsterdam. De proloog en twee etappes worden in Nederland gereden. Dit is niet uniek, want in 2002 bracht de Giro d'Italia ook al een bezoek aan Nederland.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-03-26 09:02:17 - 268