Mary Poppins in première

Fortis Circustheater |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Noortje Herlaar voor het eerst op het podium in Scheveningen

12 april 2010 Showbizz Scheveningen, Zuid-Holland Mary Poppins is zondagmiddag in première gegaan in het Fortis Circustheater in Scheveningen.

Voor het eerst betrad Noortje Herlaar het Scheveningse podium als Mary Poppins. Ze won eerder dit jaar de televisieshow 'Op zoek naar Mary Poppins'. De prijs was een spetterende hoofdrol in een musical van Joop van den Ende Theaterproducties.

"Vanavond de première na 1,5 jaar voorbereiding", twitterde Erwin van Lambaart vanochtend. Hij is directeur van Joop van den Ende Theaterproducties en jurylid in het programma 'Op zoek naar Mary Poppins'. "Ik ben trots op Noortje, William, Hugo, Maikel, Marjolijn en alle andere toppers."

Bij de première waren veel bekende Nederlanders aanwezig. Stacey Rookhuizen, bekend van het programma X-Factor, showde een bijzondere creatie van Viktor & Rolf. Ook Jamai, Ben Cramer, Chantal Janzen, Karin Bloemen, Caroline Tensen, Henkjan Smits, Mies Bouwman en andere BN'ers reisden naar Scheveningen om de musical te zien.

De musical is gebaseerd op de gelijknamige Disneyfilm uit 1964 over Mary Poppins, een kinderjuffrouw uit Londen. Ze gebruikt haar magische krachten om haar functie als kinderjuffrouw uit te voeren. Zo gebruikt ze haar paraplu als magisch transportmiddel. Ze houdt van kinderen, maar treedt ook wel eens streng op.

De musical Mary Poppins is de komende maanden nog te zien in het Circustheater. Het is mogelijk om kaarten te bestellen via de website van See Tickets.

Welke musicals zijn er te zien in Nederland? Kijk in de uitkalender!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-04-11 20:31:02 - 1185