1

Al varend naar Carré

Lovers en Carré starten varend theaterrestaurant

Nieuws door

archief oud artikel 15 april 2010 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Carré en rederij Lovers starten een samenwerking: voortaan kan de Carrébezoeker in stijl naar Carré. Geen zorgen om een parkeerplek, maar genieten van de Amsterdamse grachten en een fantastisch diner. Binnekort dan. Want hoewel het AD dinsdag meldde dat de Carréboot al voer, is dit nog niet het geval.

Een van de medewerkers van rederij Lovers vertelde DagjeWeg.NL dat de boot nog niet helemaal af is. De boot is al wel gedoopt, maar wordt nog niet gebruikt. Wanneer de boot wel in gebruik wordt genomen, wist ze niet precies. De Carréboot is een samenwerking van Carré met rederij Lovers. Bezoekers van het theater, kunnen op deze manier Carré gemakkelijk via het water bereiken. Ondertussen genietend van een lekker diner.

Interieur

De boot biedt plaats aan 54 mensen. Het interieur kenmerkt zich door de authentieke Carréstoelen van voor de renovatie. Er zijn opstapplaatsen tegenover het Centraal Station en De Stopera. Carré en Lovers hopen op deze manier het vervoer over het Amsterdamse water te stimuleren en een bijdrage te leveren aan een rustigere binnenstad voor Amsterdam.

Wilt u graag meevaren op de Carré rondvaartboot om Carré een bezoekje te brengen? Of maakt u toch liever alleen een rondvaart? Natuurlijk is er in Amsterdam nog veel meer te beleven. Benieuwd? Klik dan hier.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 15 april 2010 - 137

Dit past bij 'Al varend naar Carré'