WK voetbal tussen de leeuwen

Geen ticket voor Zuid-Afrika? Ga naar Hilvarenbeek!

Safaripark Beekse Bergen Nieuws door

archief oud artikel 20 april 2010 Sport Hilvarenbeek, Noord-Brabant Brullende leeuwen op de achtergrond en iedereen is in oranje uitgedost. Zijn we op het WK Voetbal in Zuid-Afrika? Nee! Op Safaripark Beekse Bergen is het goedkopere alternatief: de OranjeCamping.

Voetbalfanaten leven helemaal op tijdens een verblijf op de OranjeCamping. Iedereen draagt oranje en schreeuwt de longen uit het lijf bij de wedstrijden van het Nederlands elftal. Het terrein naast het attractiepark Beekse Bergen staat volledig in het teken van voetbal. Met brullende leeuwen op de achtergrond is het nét echt Zuid-Afrika.

Feestje!

Op de camping is een feestterrein ingericht waar de uitgelaten fans in optocht naar toe gaan. Daar kunnen ze samen de wedstrijden bekijken op een groot scherm. Na de wedstrijd is het tijd voor de afterparty en tijdens de rust wordt ander entertainment verzorgd. Liefhebbers kunnen een een-, twee- of driedaags verblijf boeken.

De eerste wedstrijd van het WK Voetbal is op 11 juni. Vier weken later, op 11 juli, is de winnaar bekend. Boek vandaag nog een plekje op de OranjeCamping Beekse Bergen.

Laatst gewijzigd: 2016-08-16 17:58:07 · Gepubliceerd: 20 april 2010 - 325