Sting twee keer in Gelredome

Zanger treedt op met groot orkest

GelreDome Nieuws door

archief oud artikel 26 april 2010 Showbizz Arnhem, Gelderland De Britse artiest Sting staat niet één, maar twee keer in het Gelredome. Dit maakt de organisatie van Symphonica in Rosso bekend. Sting treedt vrijdag 15 oktober en zaterdag 16 oktober op in het Arnhemse stadion.

De kaarten voor de eerste avond vlogen als warme broodjes over de toonbank. Hoewel alle kaarten nog niet weg zijn, kondigde de organisatie toch alvast een tweede concertavond aan. De voorverkoop start vandaag.

The Police

De 58-jarige Sting werd beroemd als frontman en bassist van The Police, een band die hij samen vormde met drummer Stewart Copeland en Andy Summers. The Police bleef bij elkaar tot het jaar 1986 en produceerde grote hits als Roxanne, Message in a bottle, Don't stand so close to me en Every little thing she does is magic.

Solo verder

Als solo-artiest had Sting enkele kleine hits in Nederland, zoals Love is the seventh wave, Russians, Englishman in New York en All for Love.

Symphonica in Rosso

Sting treedt op 15 en 16 oktober samen op met het 45-koppige Royal Philharmonic Concert Orchestra. Daarnaast wordt de zanger bijgestaan door gastartiesten. Het is nog niet bekend wie dat zijn.

Englishman in New York

Mis geen concert! Houd de UIT-agenda op DagjeWeg.NL in de gaten.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 26 april 2010 - 1079

Dit past bij 'Sting twee keer in Gelredome'

1 reactie