Oud Sluis Nederlands' beste restaurant

Zeeuws restaurant op plaats negentien

Restaurant De Librije Nieuws door

archief oud artikel 27 april 2010 Toerisme Sluis, Zeeland Nederlanders gaan steeds beter koken. Dat is te zien aan de toonaangevende lijst The World's 50 Best Restaurants. Restaurant Oud Sluis staat al in de top twintig.

Restaurant De Librije komt nieuw binnen op de ranglijst en staat op plaats 37. Oud Sluis is tien plaatsen gestegen en staat dit jaar op plaats negentien.

Sergio Herman is een ambitieuze kok en vertelt op de website van het restaurant Oud Sluis: "Nooit zal de evolutie van de keuken stoppen. Elke dag opnieuw zijn wij bezig met het verder perfectioneren van wat wij de dag daarvoor realiseerden. Zo evolueer je gestaag tot iets dat vernieuwend en verfrissend is." Staat het Zeeuwse restaurant over een paar jaar op nummer één?

Bijzonder is ook dat het beroemde restaurant El Bulli niet langer het beste restaurant is. Restaurant Noma uit Kopenhagen heeft het Spaanse restaurant van de troon gestoten. Restaurant The Fat Duck komt daarmee op plaats drie te staan. Bekijk de alle vijftig restaurants op de lijst The World's Best 50 Restaurants.

Vind nog meer restaurants op de restaurant rubriek van DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2016-07-28 15:28:37 · Gepubliceerd: 27 april 2010 - 408