1

'Droomfestival' binnen half uur uitverkocht

Iedereen wil naar Into The Great Wide Open

Nieuws door

archief oud artikel 4 mei 2010 Toerisme Vlieland, Friesland In een half uur tijd was het muziekfestival Into The Great Wide Open uitverkocht. De vijfduizend kaarten vlogen over de toonbank.

De kaarten werden online verkocht. De locatie van het muziekfestival is het eiland Vlieland, waar weinig ruimte is voor veel publiek. "We voelden wel aan ons water dat dat er belangstelling zou zijn, maar dit is fantastisch", vertelt mede-organisator Ferry Roseboom tegen 3VOOR12. "En het bewijst dat we iets goeds aan het doen zijn. Het maakt ons ook een beetje nerveus; de verwachtingen zijn nu hooggespannen, dus het moet echt weer goed zijn. Maar dat is eigenlijk alleen maar goed; we zijn nu nog meer gemotiveerd om er een mooi festival van te maken."

Bijzondere artiesten

Op 3, 4 en 5 september komen zes acts naar Vlieland, namelijk Caribou, The Talles Man On Earth, Typhoon & New Cool Collective, Wolf Parade, Beth Jeans Houghton en CW Stoneking. Binnen twee weken worden meer namen onthuld.

Meer dan alleen muziek

Into The Great Wide Open biedt niet alleen muziek. Er worden oesters van het wad geserveerd. Ook kunnen bezoekers genieten van beeldende kunst en films. En dat allemaal in de prachtige natuur! Into The Great Wide Open wordt dit jaar voor de twee keer georganiseerd, maar is nu al een blijvertje.

Een overzicht van alle concerten in Nederland is te vinden op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 4 mei 2010 - 322

Dit past bij ''Droomfestival' binnen half uur uitverkocht'