Glazen Huis vindt bestemming: Eindhoven!

3FM maakte gisteren de nieuwe locatie voor Serious Request bekend

Glazen Huis op slot Nieuws door

archief oud artikel 12 mei 2010 Opmerkelijk De strijd was lang en spannend, maar eindelijk kwam de winnaar uit de bus. Volgend jaar staat het Glazen Huis van 3FM in Eindhoven. Dit maakte 3FM-dj Giel Beelen gisteren op de radio bekend.

Dertien steden melden zich aan als dé stad voor het Glazen Huis, maar slechts vier steden sleepten een nominatie binnen. Eindhoven, Leiden, Nijmegen en Zwolle bewezen klaar te zijn voor de hectiek van Serious Request. Na inspectie door een 3FM delegatie ging Eindhoven er gisteren met de eer vandoor.

Leiden hoeft niet te treuren, want gisteren kreeg de stad een verrassing van 3FM. Volgend jaar komt het Glazen Huis naar deze stad! De locoburgemeester van de stad liet weten dat het huis dan waarschijnlijk op de Rijn drijft. Leiden heeft in ieder geval nog genoeg tijd om zich voor te bereiden. Luister het radiofragment van 3FM hier terug.

Het Glazen Huis

De actie Serious Request is een initiatief van de radiozender 3FM. Drie dj's sluiten zich zes dagen op in het Glazen Huis en mogen niets eten. In ruil voor een donatie draaien ze verzoeknummers voor luisteraars. Het geld komt ten goede aan projecten van het Rode Kruis. Dit jaar is het alweer de zevende editie van de actie.

Lees meer over het Glazen Huis op DagjeWeg.NL:

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 12 mei 2010 - 1485