1

Win een VIP-tafel bij Crazy Piano's

Spectaculaire hits op knallende piano's

Crazy Piano's Nieuws door

archief oud artikel 16 juni 2010 Toerisme Scheveningen, Zuid-Holland Altijd al een VIP willen zijn? DagjeWeg.NL geeft iedereen nu die kans! Doe mee met de prijsvraag en win een VIP-tafel bij Crazy Piano's.

De pianisten van Crazy Piano's vertonen op 9 juli hun kunsten in Club Panama in Amsterdam. Tijdens dit spectaculaire optreden vertolken ze live de beste hits, begeleid op knalrode vleugels en met een drummer! Het publiek wordt geëntertaind met rock, pop, seventies, eighties muziek, hedendaagse toppers en bekende meezingers. Win een VIP-tafel met een gratis fles bubbels voor vier personen of win één van de andere vijftig vrijkaarten!

Roel van Velzen

Crazy Piano's is al jaren the place to be in Scheveningen en bevindt zich onder het bekende Kurhaus Hotel. De pianisten spelen zeven dagen per week jaren '70, '80 en '90 muziek en ook hedendaagse toppers ontbreken zeker niet. Naarmate de avond vordert wordt de muziek intenser totdat uiteindelijk het dak eraf gaat! Zanger Roel van Velzen begon hier zijn carrière en we weten wat voor grote springplank Crazy Piano's voor hem was.

Er zijn nog veel meer leuke uitjes in Scheveningen!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 16 juni 2010 - 377