Beste bed & breakfast van Nederland

  Nieuws door

23 juni 2010 Toerisme Aalten, Gelderland Gastenverblijf Huize Nijhof in Aalten is de beste bed & breakfast van Nederland. Dit vindt branchevereniging Bed & Breakfast Nederland. Vorig jaar eindigde de B&B op de tweede plaats.

"Iedereen zei dat we het dit jaar dan maar even waar moesten gaan maken", zegt eigenaresse Annet Schuiling in een eerste reactie. "Als je dan ook nog eens tussen twee andere fantastische bed & breakfast-bedrijven in de finale staat, dan slaat de twijfel wel even toe. We zijn heel erg blij!"

Schuiling en haar man kregen een mooi rond muurschild, een bos bloemen en een certificaat. Ook de eigenaren van de twee andere genomineerden - Bed & Breakfast Op de Keizer (Deventer) en De Rakelhoeve (Middelbeers) - werden in het zonnetje gezet. Zij eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats.

"Ik heb het nu zo druk met gasten, dat ik blij ben dat ik geen eigen website heb", zegt Pauliene Pasveer van Op de Keizer (Deventer). Henk en Truus van Wijk van De Rakelhoeve kregen de laatste paar weken veel media-aandacht. "We werden hierover geïnterviewd door Omroep Brabant."

De beste bed & breakfasts staan op DagjeWeg.NL. Zo regel je gemakkelijk de perfecte vakantie!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-06-23 09:27:22 - 322

Dit past bij 'Beste bed & breakfast van Nederland'