1

Geldmuseum krijgt 'Green Key'

Internationaal keurmerk voor gerenoveerd museum

Geldmuseum Utrecht Nieuws door

archief oud artikel 24 juni 2010 Zakelijk Utrecht, Utrecht Het Geldmuseum in Utrecht heeft een zilveren Green Key gekregen, een internationaal keurmerk voor bedrijven die serieus met milieuzorg bezig zijn.

Dit is niet alleen een mooie prestatie van het Geldmuseum, maar ook van Grand Catering. Het Geldmuseum biedt namelijk uitstekende faciliteiten aan voor zakelijke activiteiten, zoals bijvoorbeeld vergaderingen en congressen. Grand Catering verzorgt dan de catering.

"Zonder de grote inbreng van het Geldmuseum was het ons niet gelukt deze belangrijke erkenning te behalen", zegt Andriaan Derksen, locatiemanager van Grand Catering. "Een goed voorbeeld van hoe samenwerking tussen verschillende partners, duurzaamheid dichterbij brengt."

Het Geldmuseum is gevestigd in het monumentale pand van de Koninklijke Nederlandse Munt te Utrecht en is sinds zijn heropening in 2007 een van de meest succesvolle meeting- en congreslocaties. Het pand is volledig gerenoveerd en verbouwd; van de monumentale Stijlkamer tot de modern ogende Eerste Slag ruimte. Alle zalen van het Geldmuseum bieden uitstekende faciliteiten voor uiteenlopende activiteiten.

De beste zakelijke accommodaties staan op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 24 juni 2010 - 248