1

Naar WK-finale? Het kan nog!

Extra vliegtickets beschikbaar

North Sea-bezoekers verkopen kaartjes door WK Nieuws door

archief oud artikel 7 juli 2010 Zakelijk Wilt u met uw collega's of zakelijke klanten naar Zuid-Afrika? Het kan nog! KLM organiseert drie extra vluchten naar Johannesburg. Ook Air France regelt één extra vlucht.

Kortom, ruim duizend Oranje-supporters krijgen de kans om het Nederlands elftal van dichtbij aan te moedigen. Vanavond weten we wie zondag de tegenstander is: Spanje of Duitsland.

Nederland won gisteren van het sterke Uruguay. Na een missertje van Stekelenburg leek het even spannend te worden, maar al snel na de rust maakte Nederland twee doelpunten: 3-1. Uruguay zette de stand net voor het eind op 3-2. Gelukkig kreeg het Zuid-Amerikaanse land niet genoeg tijd om de gelijkmaker in het net te ploffen.

Oad Reizen & KLM

De drie KLM-vluchten vertrekken op zaterdagochtend 10 juli vanaf Schiphol. De retourvluchten staan gepland in de nacht van 11 op 12 juli. De WK pakketreizen zijn de komende dagen te boeken via onder andere Oad Reizen. Of boek een directe vlucht op KLM.nl.

Hotel

Vergeet niet een hotel te boeken! Van de 96 hotels in Johannesburg zijn er nog maar 15 beschikbaar. Boek dus vandaag nog via DagjeWeg.NL.

Oranjefeest in Zuid-Afrika

Moedig de Oranje leeuwen aan en reis naar Zuid-Afrika! Boek vandaag nog een hotel via DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 7 juli 2010 - 326