1

Netwerken tijdens SAIL Amsterdam 2010

De perfecte plek om toekomstige klanten te ontmoeten

Nieuws door

archief oud artikel 14 juli 2010 Zakelijk Amsterdam, Noord-Holland Vijf jaar moesten we erop wachten, maar nu is het eindelijk zover: SAIL Amsterdam staat weer op het programma! Er opent een exclusieve business club voor de zakenwereld.

Wie van donderdag 19 augustus tot en met maandag 23 augustus graag wil netwerken, kan een kijkje nemen in de Amsterdam Harbour Club. "Deze club vestigt zich voornamelijk in de voormalige STORK fabrieken op de noordkant van het IJ", zegt Christiaan Meinen van Beautiful Day Events. "Dat mag met recht een bijzondere locatie genoemd worden voor het houden van vergaderingen, productpresentaties en netwerksessies. Er is een select publiek aanwezig waaronder ook leden van businessclubs en sociëteiten. Een unieke kans dus om een onderneming te presenteren. Zo zal autofabrikant Saab haar nieuwe modellen en conceptcars in de club tentoonstellen."

SAIL Amsterdam

SAIL Amsterdam 2005 trok 1,8 miljoen bezoekers, die het evenement goed waardeerden. Tijdens SAIL 2010 wordt de Sail-in Parade gehouden, waarin honderden historische boten over het IJ varen. Daarnaast is er een spectaculaire vuurwerkshow en kunnen kinderen piraten ontmoeten.

Op zoek naar interessante vergaderlocaties of perfecte bedrijfsuitjes? Op DagjeWeg.NL staan de beste tips!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 14 juli 2010 - 533

Dit past bij 'Netwerken tijdens SAIL Amsterdam 2010'