Feest mee met Bavaria!

Bavaria Open Air 2010

Nieuws door

archief oud artikel 28 augustus 2010 Cultuur Lieshout, Noord-Brabant De Bavaria City Race is nog maar net voorbij of het volgende Bavaria-feest staat alweer voor de deur: Bavaria Open Air. Twee dagen lang genieten van de grootste artiesten op het festivalterrein Lieshout.

Vandaag komen de fans van onder andere Miss Montreal, Van Velzen, Golden Earring en Rowwen Heze aan hun trekken. Op zondag 29 augustus is het heerlijk genieten met onder meer Jurk!, Clouseau, Gerard van Maasakkers en Guus Meeuwis. Eén van de hoogtepunten is de band The Baseballs. De band bestaat uit drie mannen uit Berlijn en zij zijn vooral bekend geworden door hun aparte versie van het lied Umbrella van zangeres Rihanna. Ook muziek van Elvis Presley en Jerry Lewis steken ze in een hip jasje.

Treinverkeer

Het treinverkeer is dit weekend ontregeld. Bezoekers van het festival die zaterdag rekenen op een nachttrein van en naar Tilburg moeten rekening houden met aanzienlijke vertragingen. Wegens werkzaamheden aan het spoor rijdt de trein niet. Er worden wel bussen ingezet. DagjeWeg.NL adviseert: ga op tijd weg van huis!

Vind nog meer leuke concerten op de UIT-kalender.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 28 augustus 2010 - 552

Dit past bij 'Feest mee met Bavaria!'