Cultureel Utrecht ontwaakt

Utrechts Uitfeest voor dertiende maal van start

Dagje uit in Utrecht Nieuws door

archief oud artikel 11 september 2010 Cultuur Utrecht, Utrecht Utrecht zweeft dit weekend op een grote roze wolk. De stad luidt het culturele seizoen in met de dertiende editie van het Uitfeest Utrecht. Alles draait op zondag 12 september om liefde en niet alleen cultureel!

Het culturele seizoen in Utrecht begint goed tijdens het Uitfeest. Heel verschillende instellingen zetten gezamenlijk spannende voorstellingen neer. Zoals Theater Kikker, dat samen met het Utrechts Archief een intieme theatervoorstelling presenteert. En op het plein voor het stadhuis flirt opera met pop. Yo! Opera date date met The Q!, een frisse pop-rock formatie uit Utrecht. En waar kun je nou beter mee flirten en verleiden dan met dans? De Utrechtse dansscholen presenteren zich op de Mariaplaats en nodigen iedereen uit om het zelf te proberen.

Op de website van het Uitfeest Utrecht kun je zelf een programma samenstellen. Kies snel de leukste voorstellingen, optredens en workshops.

Ontluikende liefde

Vind echte liefde op het Uitfeest en dobber romantisch een bootje op de Weerdsluis. Tijdens de Drijf kan iedereen de film Johan Primore van regisseur Johan Kramer bekijken. Al heel lang verliefd? In de trouwzaal van het stadhuis wordt de liefde bezegeld in een echte ceremonie.

Johan Primore

In Utrecht is nog veel meer te doen! Alle uitjes in Utrecht staan op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-09-10 15:56:02 - 199