1

Ruim 30.000 boeken, strips en cd-roms

Op het boekenfestijn in Maastricht

Kijk voor meer informaite op deze site. Redactioneel door

archief oud artikel 12 april 2005 Maastricht, Limburg Van 21 tot en met 24 april vindt het boekenfestijn plaats in Maastricht. Voor de meeste mensen is het een eindje rijden, maar er is zoveel keus, dat het de moeite waard is. Er is voor iedereen een categorie, zoals studieboeken, hobbyboeken, maar ook strips en cd-roms zijn volop aanwezig én te koop!

Vier dagen lang

Een beurshal, vier dagen lang vol met boeken en cd-roms overzichtelijk uitgestald. De categorieën zorgen ervoor dat iedereen vindt wat hij zoekt. Boeken van grote namen uit de binnen- en buitenlandse literatuur zijn er. Een stripstraat, computer afdeling, jeugdhoek, culinaire corner etc. Met de boekentrolley dwaalt u langs de tafels. Heeft u een vraag? De informatiebalie helpt u verder op weg.

Kortingen tot 90%

Het voordeel spreekt boekdelen. Een ezelsoor, licht beschadigd of een voorlaatste druk. Kortingen van 60% zijn heel gewoon. De korting kan zelfs oplopen tot 90%! Waarom? De boeken worden rechtstreeks bij uitgeverijen in binnen- en buitenland ingekocht. En direct weer doorverkocht aan u. De inkoop van de boeken wordt gebaseerd op ervaring van ruim 20 jaar. Een breed assortiment voor een breed publiek. Voor studenten is het boekenfestijn ideaal: tal van wetenschappelijke boeken worden tegen spotprijzen aangeboden. Informatica, geneeskunde, psychologie en vele andere studies. Ook handboeken, atlassen, woordenboeken en encyclopedieën zijn er te vinden.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 12 april 2005 - 989