1

Overnachten in luxe vliegtuig

Duurste hotelarrangement van Nederland

Dossier 'Bijzondere hotels'   Nieuws door

1 december 2010 Zakelijk Teuge, Gelderland Het toppunt van luxe is een overnachting in een vliegtuig. Het 40 meter lange vliegtuig op vliegtuigveld Teuge is ingericht als luxe suite. Wie een bijzondere overnachting zoekt kan hier het duurste arrangement boeken van heel Nederland.

Het 'Air Force One' arrangement is een arrangement voor gasten met geld. Een arrangement voor twee personen begint namelijk bij drieduizend euro. Voor dat geld wordt de gast opgehaald met helikopter en vervolgens naar de vliegtuigsuite gevlogen. Allerlei Air Force One attributen, zoals pennen, handdoeken en badjassen, kleden de suite in stijl af. Na een uitgebreid diner en een overnachting wordt de terugreis aangevangen in een Amerikaanse limousine. Zo voelt iedereen zich als Obama.

Vliegtuigsuite

De vliegtuigsuite is van alle gemakken voorzien en meer dan dat! Zelfs de mooiste hotelbadkamer is in de machine te vinden. Begin dit jaar ontving de badkamer de prijs voor 'mooiste hotelbadkamer in Nederland'. Eigenaar Ben Thijssen wil met de vliegtuigsuite mensen aantrekken die een bijzondere overnachting zoeken voor een speciale gelegenheid. Het vliegtuig heeft een volledig ingerichte cockpit en is ook beschikbaar voor vergaderingen.

Op zoek naar een overnachting? Boek een huisje in Nederland.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-12-01 10:31:18 - 946