Boer zoekt Vrouw

Op naar het platteland #boerzoektvrouw

Uitjes op het platteland Nieuws door

archief oud artikel 13 december 2010 Natuur De boeren van Boer zoekt Vrouw kregen gisteravond post. Sommige een klein envelopje, anderen zakken vol liefdesbrieven. Nederland keek gespannen mee, naar het eventuele begin van een romance op het platteland.

Gemiddeld 3,8 miljoen kijkers zapten gisteravond naar Nederland 1 voor het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw. Het boerenleven is sinds de komst van het populaire tv-programma hét toppunt van romantiek. Een stiekeme zoen in de kalverschuur of tussen de prachtig gekleurde gerbera's, half Nederland droomt mee met deze ongekunstelde romances. Stadsmensen, opgesloten tussen de flats en het verkeer, gaan opeens naar ruimte verlangen. Een overall met laarzen klinkt hen onverwacht charmant in de oren. Tijd om zelf een beetje boerenlucht te gaan happen op het platteland.

Slapen bij de boer

Het echte boerenleven ervaar je niet in één dagje. Nee, daar wil je beslist een paar dagen van genieten. Het Betere Boerenbed laat je verder kijken dan de voorgevel van de boerderij. Sla je tent op en steek je handen uit de mouwen op het boerenbedrijf. Kalfjes voeren, konijnen verzorgen of groentes oogsten. Voor je het weet ben je een echte boer of boerin. Er is ook tijd voor ontspanning tijdens een rondje op de fiets, een wandeling met ezels of een bad in de BoerenBadHuus. Rijd snel de stad uit naar één van deze adressen:

Het Betere Boerenbed

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-12-13 10:15:49 - 537