Dagje weg met Boer Zoekt Vrouw

Indoor Skydive Roosendaal |  deel via WhatsApp | Nieuws door

#bzv op bezoek bij Dutch Water Dreams en Indoor Skydive Roosendaa;l

27 december 2010 Toerisme Ook organisatoren van leuke dagjes weg liften mee op het succes van Boer Zoekt Vrouw. Boerin Annemarie ontdekte de kracht van het water tijdens een raftavontuur en boer Richard ging skydiven met zijn vrouwen.

Gisteren keken een miljoen minder mensen naar het programma. Dat had waarschijnlijk te maken met kerst. Vorige week waren het 4,1 miljoen kijkers die zapten naar Boer Zoekt Vrouw. Gisteren waren dat 3,2 miljoen mensen. De boer(inn)en moesten gisteren weer twee dates naar huis sturen. Volgende week kunnen we genieten van een logeerpartijtje met de overgebleven drie dates op de boerderij.

Annemarie vond het raften bij Dutch Water Dreams vooral koud, maar de mannen zagen er de lol wel van in. "Hij gaat alle kanten op die boot. Dat is zo mooi!", vertelde Harry. Boer Richard ging aan de slag bij Indoor Skydive Roosendaal. Eerst met een reusachtige vlieger, later met de zwaartekracht in een enorme indoor windtunnel. Indoor skydiven is bijna hetzelfde als écht skydiven, maar er komt geen vliegtuig of parachute aan te pas. Toch lijkt het bijna alsof je een echte parachutesprong maakt.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-12-27 16:08:59 - 1661