De avonturen van DagjeWeg.NL

Beleef een dagje uit van een ander #reviews

Redactioneel door

12 januari 2011 bijgewerkt: 9 oktober 2018 Toerisme Soms resulteert een dagje weg in een dag vol avontuur, een aangename verrassing of een deceptie. De bezoekers van DagjeWeg.NL beleefden van alles tijdens hun uitje. Lees mee met de mooiste of grappigste ervaringen. En wie weet kom je zo op een leuk idee!

Opa en oma Boot kwamen in aanvaring met een pauw in DierenPark Amersfoort. Voor kleinzoon Koen een minder leuke ontmoeting.

"Wij, opa en oma Boot, waren gisteren met kinderen en kleinkinderen naar de dierentuin voor de derde verjaardag van Eefje van der Pal. We waren zeer onder de indruk van de dierentuin. We vonden het bijzonder leuk, een geslaagde verjaardag. Aan het eind nog even naar de kinderboerderij. Koen Boot, onze kleinzoon uit Amersfoort gaat ons voor naar de kinderboerderij, waar hij wordt aangevallen (gepikt) door de pauw met de grote staart. Die had eigenlijk alleen maar oog voor de dame, en toch ook voor Koen. Er renden meer kinderen rond. Ons advies: bronstige pauwen even apart doen zodat oma er niet met de wandelstok achteraan moet. Koen, bijna 3, komt vaak in de dierentuin. Groetjes.." A.M. Boot, Uelsen, Duitsland. 11 november 2010.

Met de kleinkinderen

Oma Anne-Marie gaat graag met de kleinkinderen naar het Land van Jan Klaassen.

"Hallo, wij zijn met onze kleinkinderen van 7 en 2 al veel in dit park geweest. Al veel met de oudste en sinds vorig jaar ook met de jongste. Ze vinden het alle twee geweldig. Ze wonen in Zaandam, en als ze komen logeren vragen de kinderen altijd: gaan we naar Jan Klaassen? De poppenkastmeneer doet het ook altijd erg leuk en het springkussen is helemaal top bij onze twee. Maar ook als het erg warm is...was het bij de waterhuisjes goed toeven. Lieve groet, oma Anne-Marie." Anne-Marie Polman, 28 augustus 2010.

Schilderen

Gyöngyi Wiekeraad-Kovács vond de workshop van Passion for Paint helemaal geweldig!

"Een geweldig gedreven persoon met veel liefde voor haar vak, dat verder reikt dan alleen schilderen. Ze weet het beste uit de mens te halen en je staat er zelf versteld van als je je eigen werk dan in handen houdt. Want je hebt niet gedacht dat er in je zat. Kortom: voor een ieder die buiten zijn en haar eigen grenzen durft en wil treden: doe een workshop bij Lydia!!!" Gyöngyi Wiekeraad-Kovács, 4 februari 2010.

Pittig parcours

Esther en Cees werkten zich in het zweet bij Survival in Almere. Met plezier!

"Onze wintersurvival was super. We hadden gevraagd om een pittig parcours. Dat hebben we geweten! Het zweet stond op ons voorhoofd. Complimenten voor de begeleiding, alles was professioneel aangepakt zonder starre regels. De sfeer was top en het kampvuur erg gezellig." Esther en Cees op 24 november 2010.

Keigaaf toch?

Een fan raakt niet uitgepraat over Zwembad Kerkpolder. Vooral de hoge glijbaan is 'keigaaf'. Toch?

"Ik woon in Delft. Ik ben er geboren en getogen en daar hoort Kerkpolder natuurlijk ook bij. Kerkpolder heeft drie baden: een kinderbad, een warm bad, en een wedstrijdbad dat best wel koud is en een glijbaan. De glijbaan is gevaarlijk als je er heel hard vanaf gaat. Het lijkt net alsof je er overheen vliegt. Maar dat maakt niet uit, want dat is keigaaf toch? In het zwembad is een duikplank. Het leuke van de springplank is dat het de grootste is van Delft! Maar wat nou superkeigaaftof is dat er een bal hangt waar niemand bij komt, omdat hij heel hoog hangt." Alberto van Hingen op 22 december 2010.

Heel veel pannenkoeken

De kinderen van Marianne genoten ontzettend van hun uitje. Eerst bowlen en dan zoveel pannenkoeken eten als je wilt bij Dok 99 in Rotterdam!

Ik ben samen met kinderen gaan bowlen en daarna zoveel pannenkoeken eten als je maar wilt!! De kinderen hebben genoten. Eentje heeft wel acht pannenkoeken op. Ze hebben ook heel fijn soort goten in de banen dat ook de kleine kinderen makkelijker mee konden doen. Leuke ambiance!! Marianne op 28 december 2010.

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 17:57:00 · Gepubliceerd: 12 januari 2011 - 3108

Dit past bij 'De avonturen van DagjeWeg.NL'