Musical met liedjes Paul de Leeuw

Joop van den Ende werkt aan nieuwe musical #pauldeleeuw

Meer over musicals Nieuws door

archief oud artikel 10 januari 2011 Cultuur De liedjes van Paul de Leeuw werken inspirerend voor Joop van den Ende Theaterproducties. Het bedrijf werkt aan een nieuwe musical rond de bekende liedjes van de cabaretier.

Wie de hoofdrollen spelen in de musical Vlieg met me mee is nog niet bekend. Dat wordt binnen enkele weken duidelijk. Het is in ieder geval niet Paul de Leeuw, die een rol in het stuk krijgt. De cabaretier is als creatief adviseur aan de productie verbonden. De Leeuw vindt het een 'grote eer' dat er een musical rond zijn liedjes wordt gemaakt. 

"Het voelt als droomland! En dat allemaal in het theaterjaar dat ik 50 wordt. Na de eerste gesprekken over de musical ging mijn theaterhart direct sneller kloppen", zegt Paul de Leeuw.

Het voelt als droomland!

Vlieg met me mee

De musical Vlieg met me mee gaat over twee alleenstaande succesvolle dertigers, een tv-presentatrice en een fotograaf. Wanneer hun ouders verliefd op elkaar worden in het bejaardentehuis en naar New York reizen, gaat het stel hen achterna. De grootste hits van Paul de Leeuw zoals Vlieg met me mee, Ik heb je lief en Blijf bij mij omlijsten het verhaal.

Première

De nieuwe musical gaat in de loop van het theaterseizoen 2011-2012 in première. De musical zal door het hele land te zien zijn.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 10 januari 2011 - 204