1

Gratis winterse uitjes

#Gratis winteruitjes van Actimel

Redactioneel door

archief oud artikel 13 januari 2011 Toerisme Ook in de saaie maand januari is er genoeg te doen. Win gratis winterse uitjes of zoek de tropische temperaturen in het zwembad.

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Gratis winterse uitjes

Geniet van Gratis Winterpret met Actimel! Help je weerstand een extra handje en geef jezelf voorsprong. Nu 2e kaartje gratis voor een winteruitje. Ontdek alles over Gratis Winterpret op www.actimel.nl.

De boer op

Reikt je kennis van het boerenbestaan niet verder dan het televisiescherm en Boer zoekt Vrouw? Iedereen die verder wil kijken dan een beeldscherm, kan op hun rundveehouderij Klein-Graffel het boerenleven van dichtbij voelen, beleven en ruiken. Want al heb je een HD-tv met een prachtig plasmascherm: niets verslaat de realiteit.

Naar de stal
 

Wandeltips

De redactie van DagjeWeg.NL heeft met de benenwagen al heel wat van Nederland gezien. De blarenpleisters bleven niet onaangeroerd, maar we kregen er een hoop voor terug. De diepste geheimen van de stad, prachtige parels in de natuur en een goede conditie! Een paar hoogtepunten uit de wandelingen van DagjeWeg.NL. Ook leuk in de winter!

Wandelen
 

Vakantie boeken?

Na de gezellige decembermaand is januari grauw en saai. Tijd om de boel wat op te vrolijken! Droom alvast over zonnige stranden en een cocktail op het terras. En boek meteen de zomervakantie. Dan heb je tenminste wat om naar uit te kijken.

Boek nu
 

Hawaï in eigen land

Voor tropische sferen hoef je het land niet uit. Nee, zelfs niet in januari. Buiten is het koud, maar in de mooiste tropische zwembaden van Nederland schijnt altijd de zon. DagjeWeg.NL neemt je mee op vakantie langs vijf bijzondere badplaatsen.

Kom zwemmen

Aanbiedingen!

Ons eigen land heeft veel te bieden. Ook in de eerste, vaak sombere maanden van het jaar. DagjeWeg.NL verzamelde weer leuke uitjes, gratis of voor een zacht prijsje. Doe mee en ga gratis naar Holland Flower Festival. Of win een Hou van Holland-wandelbox. Voor meer winterse omstandigheden ga je naar het IJssculpturenfestival Roermond. Of zoek de warmte op tijdens een een diner op de Amsterdamse grachten.

Gratis naar Holland Flower Festival

Win een hippe wandelbox

IJssculpturenfestival Roermond

Dineren op de Amsterdamse grachten

Gratis naar Holland Flower Festival Win een hippe wandelbox IJssculpturenfestival Roermond Dineren op de Amsterdamse grachten

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 13 januari 2011 - 1180

Dit past bij 'Gratis winterse uitjes'