Leuke weekendtips

Laatste kans Body Worlds

Redactioneel door

archief oud artikel 27 januari 2011 Toerisme Maak samen met DagjeWeg.NL plannen voor het weekend. Grijp de laatste kans en bekijk het menselijk lichaam binnenstebuiten in de tentoonstelling Body Worlds. Of ontspan lekker in een sauna. Fijn weekend!

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Leuke weekendtips!

Het laatste weekend van januari is in zicht! DagjeWeg.NL heeft weer genoeg leuks in petto. Boek een weekendje weg in een mooi vakantiepark! Of ga nog één keer naar de tentoonstelling Body Worlds! Fijn weekend!

Klein maar fijn?

Met reuzenogen turen we over de muren van het Haagse Binnenhof. De Gouden Koets komt net aan rijden en het wemelt van de mensen. Wij hebben geen moeite om een plekje te vinden en kijken gewoon van bovenaf mee. We staan namelijk in de piepkleine versie van Nederland: Madurodam. Voor toeristen een leuke attractie, maar ook voor de Nederlander?

Madurodam
 

Vluchten voor ramp in Den Haag

Heerlijk eten, een goed glas wijn en gezellige vrienden om je heen: wat een fijne avond. Dan ineens onderbreekt een dringend bericht de muziek op de radio. "Het Ministerie van Nationale Veiligheid roept alle inwoners van Den Haag op hun huis te verlaten." Een angstige reis zonder einde begint in het Humanity House.

Vlucht
 

Opgezette lichamen geven alles bloot

Biologieles: een beetje giechelen om sommige lichaamsdelen, die vroeger alleen in plastic of op papier te bewonderen waren. Kunstenaar Gunther von Hagens maakt in zijn tentoonstelling Body Worlds biologielessen levensecht met opgezette mensen, waarvan de inhoud tot in detail te zien is. Nog één weekend te zien!

Bloot
 

Health & beauty tips

Tegenwoordig heeft iedereen het druk, slaat de stress toe en loopt ons hoofd over van alle verplichtingen. Stop! Loop jezelf niet voorbij en leer te ontspannen. De vele health en beauty centra's geven je een zetje in de goede richting. Waar moet je zijn? DagjeWeg.NL ging op zoek en vond bekende spa's, onontdekte saunaplekjes en nieuwe parels!

Beauty

Goedkoper dan goedkoop!

Een dagje weg kan veel goedkoper. Registreer je gegevens en win kaarten voor de Huishoudbeurs of vertel hoe leuk jouw favoriete uitstapje is en ga gratis naar Museum Boerhaave. Lik je vingers af bij een workshop chocolade bonbons maken en geniet daarna van een rondje wadlopen en wellness. Het leven wordt leuker met de kortingen van DagjeWeg.NL.

Gratis naar Huishoudbeurs

Goedkoop Boerhaave

Korting op chocola

Wadlopen en wellness

Gratis naar Huishoudbeurs Goedkoop Boerhaave Korting op chocola Wadlopen en wellness
 
 

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 27 januari 2011 - 2040

Dit past bij 'Leuke weekendtips'