Toeristen willen naar Egypte

Eerste toeristenvlucht naar #Egypte bijna volgeboekt

Nieuws door

archief oud artikel 10 februari 2011 Toerisme Hoewel er nog altijd een negatief reisadvies geldt voor Egypte, staan de Nederlanders te trappelen om naar het land af te reizen. De eerste toeristenvlucht naar Egypte is inmiddels bijna volgeboekt.

De Engelsen en de Duitsers vieren er nog rustig vakantie, maar voor Nederlanders geldt er een negatief reisadvies voor Egypte. De reisorganisaties vragen zich af waarom dit nog steeds geldt. Touroperator Skytours wacht niet langer waagt de gok met een Transaviatoestel, dat op 20 februari vertrekt. Deze eerste toeristenvlucht naar de Egyptische badplaatsen aan de Rode Zee is al bijna volgeboekt.

Reisadvies Egypte

Luchtvaartmaatschappij Transavia verwacht dat het negatieve reisadvies binnenkort niet meer geldt voor de badplaatsen. Dan zou het vliegtuig gewoon kunnen vertrekken. Maar het ministerie van buitenlandse zaken ziet nog geen aanleiding om het advies aan te passen. Niet alle touroperators zien het zo positief als Skytours. Thomas Cook en TUI zien vooralsnog geen mogelijkheid om reizen naar Egypte aan te bieden.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 10 februari 2011 - 722

Dit past bij 'Toeristen willen naar Egypte'

1 reactie