Schoolreisjes vol fantasie

 deel via WhatsApp | Redactioneel door

De leukste schoolreisjes in Overijssel, Gelderland en Utrecht

14 maart 2011 Toerisme Fantasie wordt werkelijkheid voor schoolkinderen in Overijssel, Gelderland en Utrecht. Wegkruipen in een konijnenhol, piraatje spelen of voor even echte ridders en prinsessen zijn. DagjeWeg.NL vond schoolreisjes om nooit meer te vergeten. Ook voor meesters en juffen!

Overijssel

BEERZE – Schoolkinderen in Overijssel kruipen het liefste weg in het Giga Konijnenhol. Hier ontmoeten ze namelijk Bultje, het superknuffelkonijn en al zijn vriendjes. In de ondergrondse speeltuin kan de hele klas zich vermaken. Klimmen, klauteren, knutselen, dat duurt de hele dag! En meesters en juffen hoeven zich geen zorgen te maken, want de hele dag wordt van A tot Z verzorgd. Van informatiepakket tot en met de limonade en frietjes. Prijs voor schoolreisjes: 7,50 euro per persoon, 5 euro per begeleider.

SLAGHAREN – Spannende achtbanen en 4D-films. Attractiepark Slagharen is de gedroomde bestemming voor ieder schoolkind. Wie bedwingt de watervallen in het Wilde Westen en deinst niet terug voor de cowboys en indianen? In Yellowstone vind je misschien wel een goudklompje! Om een schoolreisje in Slagharen spannend en bovendien educatief te maken kunnen de leerkrachten een Physics lespakket krijgen. De kinderen leren tijdens deze speciale trip de techniek achter de vele attracties. Prijs voor schoolreisjes: 10,50 euro per persoon, per 15 betalende leerlingen 1 begeleider gratis.

Gelderland

ARNHEM - Een dagje naar de dierentuin, dat is voor ieder kind een feest. En in Burgers' Zoo is het net alsof je tussen de dieren leeft. Alle verblijven zijn zo natuurlijk mogelijk ingericht, van het regenwoud tot de woestijn en de oceaan. Voor de verschillende klassen kunnen meesters en juffen vast een leerzame speurtocht downloaden op de website van Burgers' Zoo. En als kers op de slagroom is er met een speciaal arrangement voor iedereen een lekker hapje en drankje. Prijs voor schoolreisjes: 9,00 euro per persoon, per 15 leerlingen één begeleider gratis.

VOORTHUIZEN – In Voorthuizen is het leven in de Gouden Eeuw nog de dagelijkse realiteit. Scholen beleven een waar avontuur in de tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij. Het hele jaar door, weer of geen weer, SchatEiland Zeumeren is een altijd één groot avontuur. Een schoolreisje is te koppelen aan een lesprogramma over de VOC, zeevaart of piraterij. En voor de hongerige piratenbuikjes zijn er diverse smularrangementen samengesteld. Vers uit de kombuis! Prijs voor schoolreisjes op aanvraag.

Utrecht

HAARZUILENS – Het grootste kasteel van Nederland, Kasteel de Haar spreekt gegarandeerd tot de verbeelding van schoolkinderen. Voor schoolreisjes stelt het kasteel graag een dagvullend programma samen met een lespakket, verkleedkleren en een speurtocht. Als een echte prinses of ridder paraderen de kinderen trots door het kasteel. Na afloop van de rondleiding is het smullen, want dan wacht er een picknick in het park. Prijs voor schoolreisjes: 4,80 euro per persoon op basis van 25 personen

Lees ook: Overgetelijke Schoolreisjes, voor ideeën voor een leuk schoolreisje in Friesland, Groningen, Flevoland of Drenthe.

Laatst gewijzigd: 2020-01-30 11:34:40 · Gepubliceerd: 2011-03-11 12:47:20 - 2916