Vernieuwd NAi viert opening

Nederlands Architectuurinstituut | Nieuws door

Duurzaamheid en China vs. Nederland #NAi

17 maart 2011 Cultuur Rotterdam, Zuid-Holland Na ruim een jaar van verbouwen gaan de deuren van het Nederlands Architectuur instituut (NAi) op 1 juli weer open. Dit wordt gevierd met twee nieuwe permanente en twee tijdelijke tentoonstellingen. Al nieuwsgierig?

Het vernieuwd Nederlands Architectuur instituut (NAi) heeft een nieuwe entree en een zogenaamd DoeDek. Hier zijn nieuwe educatieve programma's te vinden voor kinderen, jongeren en volwassenen, die zelf willen bouwen. Ook is er een nieuwe vaste tentoonstelling Stad van Nederland. Ontdek wat de stad met je doet! Op 1 juli opent het NAi als NAi, museum voor architectuur.

Dwarsdesign

De tijdelijke tentoonstelling dwarsdesign gaan vier Chinese ontwerpers de confrontatie aan met hun Nederlandse collega's. Het NAi wil laten zien dat China meer is dan het land van de goedkope arbeidskrachten, namelijk een land met enorm veel creativiteit. Dwarsdesign is te zien van 1 juli tot en met 20 november 2011.

Testify!

Testify! is de tweede tijdelijke tentoonstelling in het NAi. Verschillende architecten laten zien hoe zij denken dat architectuur kan bijdragen aan een duurzamere samenleving. Testify! is te zien van 1 juli tot en met 13 november 2011.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 17 maart 2011 - 153