City Games door het hele land

City Games Redactioneel door

archief oud artikel 7 april 2011 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Lekker naar de stad, dat is altijd leuk. Maar spannend? Daar heb je een city game voor nodig!

DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

City Games door het hele land

Speel een opwindend spel zonder computer of speelbord. Het Belgische bedrijf La mosca heeft verschillende City Games bedacht. Gewapend met een mobiele telefoon met GPS-ontvanger speel je een spannend spel door de hele stad. De spellen zijn speciaal gemaakt voor groepen en dus erg leuk voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes of een familiedag. Vind nog meer leuke groepsuitjes in deze nieuwsbrief.

Maak kans op een geheel verzorgd weekendje weg!

Goed nieuws van de ANWB: Op dit moment bouwen we aan het Land van ANWB, een website waar alle uitjes van Nederland te vinden zullen zijn. De bouw is al in volle gang, maar het wordt pas echt compleet als u ook meebouwt! Voeg daarom nu een uitje toe, bijvoorbeeld bij u in de buurt, en maak kans op een geheel verzorgd weekend weg in Nederland.

Weekendje

Avontuur in Amsterdam

Amsterdam is een misdadig leuke stad. Met de City Games van La mosca ga je met een groep collega's of vrienden op zoek naar de gangster. Misschien ben je zelf wel de gangster. In dat geval word jij op de hielen gezeten door de anderen. Nog één kraak, dan is het miljoen binnen. Benodigdheden: chloroform, een mes en een vluchtwagen. Ga de uitdaging aan en vergeet je telefoon niet!

Amsterdam

Ontmasker de gangster

Ga op avontuur langs de Domtoren, de Oudegracht en het Centraal Museum. Het decor van dit spel is de hele stad Utrecht. Neem je GPS-telefoon mee en ontmasker de gangster! Speel het spel samen met familie, vrienden of collega's. Een avontuurlijk groepsuitje!

Utrecht

Sterrenspeurtocht Volendam

Nick en Simon, Jan Smit of de drie J's. Het zijn de sterren van het Noord-Hollandse vissersdorp Volendam. Wilt u wel eens zien waar deze palingzangers 's nachts in thuiskomen? Dan is de Sterrenspeurtocht echt iets voor u.

Jan Smit

Nieuwste tips

Binnenkort met een groep op stap? DagjeWeg.NL heeft de leukste ideeën! Ga op zoek naar een gestolen schilderij van Rembrandt of klim tot grote hoogten in het Allrounder Mountain Resort. Met Bootje Gezond trek je met een groep de Biesbosch in en altijd al een eigen commercial of clip willen hebben? Dan is de TV-Workshop echt iets voor jullie!

The Game Company

Allrounder Mountain Resort

Bootje Gezond

TV-Workshop

The Game Company Allrounder Mountain Resort Bootje Gezond TV-Workshop

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 7 april 2011 - 531