1

Voordelig uitje met Foursquare

Gratis de Martinitoren op met #Foursquare

Dagje uit Groningen Nieuws door

archief oud artikel 15 april 2011 Toerisme Groningen, Groningen Morgen is het Foursquare Day! Geen idee wat dat is? Zoek het dan maar snel uit, want dit sociale netwerk betekent korting in Groningen.

Samen met de VVV Groningen doet de Martinitoren zaterdag 16 april mee aan de nationale FourSquare Day. Wereldwijd vieren de gebruikers van het sociale netwerk deze Foursquare Day. Zo ook in Groningen. Wie om precies 14:00 uur incheckt op de Grote Markt in Groningen krijgt de zogenaamde Foursquare Day 'badge'. Met deze badge beklim je gratis de Martinitoren! Andere acties op deze dag zijn een biertje voor een euro bij De Drie Gezusters, een dag gratis rijden in Audi A3 Cabrio of TT. Of als VIP naar FC Groningen - PSV. Hoe doe je mee? Kijk voor informatie over de Foursquare Day op de officiële website.

Foursquare

Foursquare is een sociale netwerksite, met een web- en een mobiele applicatie. Gebruikers kunnen op verschillende plaatsen inchecken, waarmee zij punten verdienen. Aanmelden voor Foursquare kan hier.

Ga een dagje uit in Groningen! DagjeWeg.NL trotseerde de Martinitoren al, lees Culturele fitness op de Martinitoren.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 15 april 2011 - 318