Slapen als een hobbit

#Hobbitwoning geopend op Duincamping Geversduin

Kennemer Duincamping Geversduin   Nieuws door

22 april 2011 Toerisme Castricum, Noord-Holland Net als een echte Hobbit slapen in een hol onder de grond? Op Duincamping Geversduin trekken de fans zich terug in een echte Hobbitwoning. En wie weet loop je Gandalf wel tegen het lijf...

Het onderkomen van de hobbits, de geesteskinderen van schrijver J.R.R. Tolkien, was voor Duincamping Geversduin in Castricum een bron van inspiratie. Wie net als deze kleine wezentjes, met enorm grote voeten, ondergronds wil slapen is hier op de goede plaats. Sinds vrijdag brengt de camping gasten onder in een echte hobbitwoning.

Het huisje is bekleed met bosgrond, en door een sprookjesachtige deur stap je het gezellige huisje binnen. In de woning is een douche, toilet en een keuken te vinden. Voor de kinderen is er een stapelbed, volwassenen slapen op een tweepersoonsbed. Koud onder de grond? Nee, want het hele huisje heeft vloerverwarming.

Hobbits

De hobbits vormen een fantasievolkje, bedacht door schrijver J.R.R. Tolkien. In boeken De Hobbit en In de Ban van de Ring spelen zij een hoofdrol.

In Nederland zijn nog veel meer bijzondere kampeerplaatsen te vinden. Lees: Avontuurlijk kamperen in eigen land!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 22 april 2011 - 1244