Heerlijk weer zorgt voor topomzet

Horeca profiteert maximaal van zonnig weer

Cafés Nieuws door

archief oud artikel 4 mei 2011 Cultuur Het mag dan kurkdroog zijn in Nederland, horeca-ondernemers profiteren maximaal van het zonnige weer. Eigenaren van restaurants, cafés en strandpaviljoens verwachten flinke omzetten.

Horeca-ondernemers zijn blij met het heerlijke weer van de afgelopen tijd. De omzetten van restaurant, cafés en strandpaviljoens schieten de lucht in. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) spreekt nu al van een bijzondere situatie. "Je kunt gerust stellen dat het voorseizoen is geslaagd. De omzet is in het eerste kwartaal van 2011 ten opzichte van vorig met 3,5 procent gestegen", vertelt woordvoerder Joris Prinssen aan De Telegraaf. Ondernemers moeten nu al druk op zoek naar extra personeel om de drukte de baas te blijven.

Pasen

Ook de rest van het toerisme in Nederland heeft niks te klagen. Vooral het afgelopen paasweekend was een topper. Het toerisme in Nederland vierde toen hoogtij. Nooit eerder bleven er zoveel toeristen in eigen land en ook een recordaantal buitenlandse toeristen.

Ondernemers zijn nu al op zoek naar extra personeel om de drukte aan te kunnen
DagjeWeg.NL heeft een groot overzicht van restaurants en cafés in Nederland.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 4 mei 2011 - 173

Dit past bij 'Heerlijk weer zorgt voor topomzet'