1

De top en flop van DagjeWeg.NL

Beste en slechtste beoordelingen van april

Geef een beoordeling Redactioneel door

archief oud artikel 9 mei 2011 Trends Een uitje kan er op internet nog zo mooi uitzien, maar hoe is de werkelijkheid? De bezoekers van DagjeWeg.NL delen hun ervaringen graag met u. Vandaag de toppers en de floppers van de maand april.

Top

Wie kent Flipje niet? Het vrolijke fruitmannetje op de potjes jam van De Betuwe heeft zelfs een eigen museum. Een goed idee voor een dagje uit. "Modern museum met veel interactive zaken. Flipje in een mooie setting!", schreef Wim van Beek na een bezoek aan het Flipje en Streekmuseum Tiel.

Palestra

Een dagje relaxen, daarvoor moet je naar Palestra in Braamt. Anneke ging op 27 april weer compleet ontspannen naar huis. "Een goede sauna met veel faciliteiten, ook de behandelingen in het beauty gedeelte zijn fantastisch! Heel vriendelijk personeel, lekker ontspannen weer naar huis en zeker voor herhaling vatbaar!"

Huifkartochten over de Veluwe

Als oma jarig is, dan is er één ding waar je haar een groot plezier mee doet. Een huifkartocht van de Beekse Hoeve. Van Breukel schreef op 16 april 2011: "De huifkarren waren zo netjes, goed geveerd de banken heerlijk zacht zodat oma van 92 weer voor het eerst heeft genoten in de bossen en van de paarden. Namens oma, bedankt Beekse Hoeve!!!"

De Mini-Efteling

Voor wie De Efteling te duur vindt voor een dagje uit, die kan terecht in de Mini-Efteling. Ook de bezoekers van DagjeWeg.NL vinden dit park een goed alternatief. "We zijn met de kinderen naar de Mini Efteling geweest, in één woord geweldig. Fantastisch hoe je ziet dat een aantal enthousiaste jongeren zoiets in elkaar kunnen zetten, onze kinderen hebben er zeker van genoten en we gaan snel een keer terug. Jammer dat het alleen op zaterdag is", schreef Bram van Esdonk op 4 april 2011.

Flop

Een dagje uit viel voor sommige DagjeWeggers in het water. Halfvergane sla op een bord, te hoge prijzen of een te kleine opvang voor de dieren. Lees de ervaringen en beoordeel zelf een uitje!

Saunastate

Het bezoek aan Saunastate in Gorredijk viel Dousma op 3 april vies tegen: "Halfvergane sla op m'n bord, een pissebed bij het bubbeldbad en geen schone vloer (gruis van de muren, enz.). De massage en schoonheidsspecialiste waren erg fijn, de sauna is waardeloos!". Gelukkig wist Saunastate in april ook een betere beoordeling binnen te slepen. "Het eten is niet super, veel kant en klaar. Weinig verse groente. De sauna is wat verouderd, en heeft onderhoud nodig, maar het is wel een leuk intiem sauna complex. Hou je niet van grote sauna's, is dit een aanrader", vertelt Rene de Beste.

Het Aardbeienland

De familie Smeets trok in april naar Het Aardbeienland. Geen goed idee, zo vonden zij later. "Ervaringen: Het park was volgens ons absoluut niet de moeite waard. Slechte bewegwijzering, knullige kabouters, weinig speelgelegenheden voor de kinderen. Kortom, geen succes en niet de moeite (en de hoge entreeprijs!!) waard. Wel leuk is het terras. Onze tip is dan ook: ga lekker koffie drinken met gebak op het terras en ga daarna ergens anders heen, zat ander leuks in de omgeving."

Sprookjesbos

Nancy verbaasde zich over de kwaliteit-prijsverhouding van Sprookjesbos. "Zonde, zonde, zonde: totaal verouderd. Het zou heel leuk kunnen zijn en als de entree nu eens zou worden aangepast zou het qua prijs - kwaliteit meer in verhouding komen. Maar nu is de entree veel te hoog voor wat er geboden wordt. Desondanks hebben we ons toch twee 2 uurtjes vermaakt ... het goede weer was daar wel debet aan."

Uilen- en dierenpark De Paay

Doortje was niet te spreken over Uilen- en dierenpark De Paay. Na haar bezoek op 25 april 2011 schreef ze het volgende: "Dit parkje is voor de dieren mijn inziens een kwelling. Ben niet verder gekomen dan de entree, maar dat gaf al een negatieve indruk. Dat dit in Nederland is toegestaan. Ik dacht eerst dat het een tijdelijke opvang voor dieren was, maar het is permanent verblijf. Prachtige uilen, die in een hok van amper 20 vierkante meter glazig voor zich uit zitten te kijken, een ocelot (prachtig beestje) wat door zijn kleine hokje ijsbeerde ... Vreselijk rommelig allemaal!". Toch zijn niet alle bezoekers het met Doortje eens. Lees ook de andere reviews over Uilen- en dierenpark De Paay.

Laat ook uw beoordeling achter en win vrijkaarten voor een uitje!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 17:21:04 · Gepubliceerd: 9 mei 2011 - 646