Roofvogels kijken op Keukenhof

Keukenhof nog één week open #keukenhof

Keukenhof - Het mooiste lentepark ter wereld Nieuws door

archief oud artikel 17 mei 2011 Toerisme Lisse, Zuid-Holland Nog maar een paar dagen en dan is het voorbij en sluit Keukenhof weer een heel jaar de deuren. Spectaculaire roofvogeldemonstraties sluiten het seizoen af.

Keukenhof is nog geopend tot en met 20 mei. Maar voordat het mooiste lentepark ter wereld zijn deuren sluit, is het eerst nog tijd voor spectaculaire roofvogeldemonstraties. In het park vliegen dan vijftien verschillende soorten roofvogels en uilen rond en extra bijzonder is dat het publiek mag meehelpen. Laat een roofvogel landen op je handschoen of ren rond met een nepkonijn voor een roodstaartbuizerd. Eén van de meest bijzondere roofvogels is een oehoe met een spanwijdte van wel twee meter!

Keukenhof

Keukenhof was dit jaar geopend vanaf 24 maart 2011. Het park is 32 hectare groot en heeft een wandelpad van in totaal vijftien kilometer. Dankzij het lekkere weer van de afgelopen weken heeft het park een topseizoen gedraaid. In de eerste vier openingsdagen waren er al 10.000 meer bezoekers naar Lisse gekomen dan vorig jaar. Begin mei waren er in totaal al 800.000 bloemliefhebbers in het park geweest.

Er is een oehoe te zien met een spanwijdte van wel twee meter

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 17 mei 2011 - 172