1

Toch geen Royal Beach Concert?

Nieuwe datum onhaalbaar voor bezoekers en artiesten #RoyalBeachConcert

Royal Beach Concert maanden uitgesteld Nieuws door

archief oud artikel 27 mei 2011 Toerisme Den Haag, Zuid-Holland Het is toch nog niet helemaal rond met de nieuwe datum voor het Royal Beach Concert. De datum blijkt voor veel bezoekers en artiesten onhaalbaar.

Het Royal Beach Concert dat op 4 juni het strand van Scheveningen op zijn kop moest zetten, gaat niet door. "Er zijn de afgelopen tijd bezwaren ontstaan bij ondernemers in Scheveningen", vertelt een woordvoerster van het concert.

Het laatste nieuws was dat het festival verplaatst zou worden naar het Malieveld in Den Haag op 27 augustus. Maar dat blijkt ook geen handige datum. "Het blijkt dat de nieuwe datum voor veel bezoekers een onhaalbaar alternatief is. Ook de Canadese zanger Bryan Adams heeft aangegeven dat hij op deze datum niet beschikbaar is", is te lezen op de website van het concert. Om nog meer onduidelijkheid te voorkomen is de kaartverkoop gesloten.

Excuses

Voor het concert zijn al 15.000 kaarten verkocht. Vorig jaar trok het evenement 45.000 bezoekers. De organisatie van het concert is 'verre van gelukkig' met de situatie. "We hebben dan ook al meerdere malen onze excuses aangeboden aan het publiek. Ons doel is het concert hoe dan ook door te laten gaan."

Binnen zeven dagen wordt bekend hoe dit verhaal afloopt.

"Ons doel is het concert hoe dan ook door te laten gaan"
Lees ook: Festivals zijn één groot feest voor ideeën voor een alternatief festival.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 27 mei 2011 - 454