1

Beste bed & breakfast van Nederland

Waar vind je de meeste gastvrijheid en comfort? #bedandbreakfast

Bed & Breakfast Nieuws door

archief oud artikel 7 juni 2011 Toerisme Minimaal een 9 scoren de drie genomineerden voor de titel 'Beste Bed & Breakfast van Nederland'. Wie mag zich op 5 juli 2011 de winnaar noemen?

"De genomineerden voldoen aan alle kwaliteitsnormen en bieden een uitmuntende gastvrijheid", laat Hanny Hoedemaker, oprichter van Bedandbreakfast.nl en directeur van Stichting Bed & Breakfast Nederland, weten. Ieder jaar kiest de stichting het beste bed & breakfast van Nederland. Dit jaar komen de genomineerden uit Limburg en Gelderland. Résidence La vie en Rose in Lottum, Buitenplaats Natuurlijk Goed in Oosterwolde en La Gourmandise in Bemelen maken kans.

Nominatie Beste Bed & Breakfast 2011

Een nominatie voor de titel Beste Bed & Breakfast verdien je niet zomaar. De genomineerden van dit jaar scoorden de meeste punten in de 5-tulpencategorie van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Veiligheid, comfort en hygiëne worden hierbij onder de loep gelegd. Ook de beoordelingen op Bedandbreakfast.nl tellen mee. De drie genomineerden kregen minimaal een 9 als beoordeling.

Winnaar

Op 5 juli doorbreekt de Stichting Bed & Breakfast Nederland de spanning. Dan is de winnaar van de titel Beste Bed & Breakfast van Nederland bekend. Dit bed & breakfast krijgt een schild met de tekst: 'Best Bed & Breakfast 2011'.

Een bed & breakfast is ideaal voor een korte vakantie of een weekendje weg. Ook op zoek naar de mooiste locaties? Kijk dan bij het overzicht van bed and breakfasts op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 7 juni 2011 - 136